Nieuwe rozen in het assortiment van Van den Berg RoseS

Per 1 januari 2019 gaat Berg RoseS de verkoop oppakken van de rozen van Porcella Rosa, namelijk All4Love+ en Miss Piggy+. Hierdoor is Berg RoseS in staat om naast een breed pakket van 5 kleuren Avalanche+ en 9 specialties, waxrozen, de rode roos Red Naomi van Van der Drift Roses, nu ook de kleuren van Porcella Rosa aan te bieden.

One-stop-shopping
In de internationale sierteeltmarkt zullen grote partijen elkaar steeds makkelijker kunnen vinden. Berg RoseS wil hier graag een belangrijke rol in spelen. Arie van der Berg: “Bij de uitbreiding van ons assortiment met de prachtige Red Naomi van Van der Drift Roses in september van dit jaar merkten we dat de klanten het waarderen dat wij hen kunnen ontzorgen op een breed assortiment van hoge kwaliteit. Met de cultivars van Porcella Rosa kunnen we onze klanten nog breder bedienen en hen laten profiteren van one-stop-shopping”.

Door samen te werken, kunnen Berg RoseS en Porcella Rosa een breed assortiment aanvoeren. In combinatie met een goed aanbodsysteem wordt er op de vraaggestuurde markt ingespeeld. Jeroen Brabander: “Via het realtime voorraadsysteem van Berg RoseS en VMP koppeling met de klanten worden de rozen direct vanuit de voorraad besteld. Per 1 januari 2019 wordt het brede assortiment als pakket aangeboden via Berg RoseS, waardoor het bedrijf het meest complete en exclusieve assortiment van grootbloemige rozen beschikbaar heeft voor alle klanten.

Voor meer informatie:
Van den Berg RoseS
Zuideindseweg 25b
2645 BD Delfgauw
T: +31 (0)15 261 38 36
www.bergroses.com

Procella Roses
Benjamin Vermeerweg 2
2651 KH Berkel en Rodenrijs
010 519 2244
info@porcellarosa.nl 
www.porcellarosa.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven