Bercomex introduceert twee nieuwe bosmachines

Tijdens de IFTF die deze week plaatsvindt, introduceert Bercomex twee machines: de Flora BunchMaster en Flora BouquetMaster.

Flora Bunchmaster
De Flora Bunchmaster is een half automatische bosmachine, die zorgt voor optimaal en constant bossen. De bosmachine is toepasbaar voor meerdere soorten bloemen, zoals tulpen, (tros)anjers, violieren en vele anderen. De bloemen worden gelegd op een aanvoerband die is uitgevoerd met een laserlijn, voor de juiste opleghoogte. De bloemen worden door middel van het dubbele snijmes gesneden. "Dit zorgt voor minder geluid en minder rondslingerend afval", zo meldt het bedrijf. "Nadat de bloemen over de aanvoerband in de bosmodule komen, telt de mechanische of elektrische teller exact het ingestelde aantal stelen. Dit zorgt ervoor dat u altijd het gewenste aantal bloemen in een bos heeft.

Flora BouquetMaster
Deze eerste Bercomex lijn voor kruisboeketten moet zorgen voor uniforme boeketten en minder lange wisseltijden. "Het horizontale transportsysteem is uitgevoerd met bloemenbakken. Iedere bloemoplegpositie is voorzien van een display, waar de aanvoerinformatie wordt weergegeven. De bloemen kunnen hierdoor eenvoudig in de juiste positie en richting worden geplaatst. De bloemenbak passeert vervolgens de geïntegreerde Bercomex CRM-binder, waar het boeket gebonden wordt. Hierna worden de boeketten op de juiste lengte gesneden. De gebonden en gesneden boeketten kunnen naar wens worden ingehoesd."

Bercomex is deze week te vinden op de IFTF in stand C4.10.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven