Houwenplant presenteert Anthurium Baby Purple op Europese markt

Veredelaar Dümmen Orange en familiebedrijf Houwenplant brengen in week 45 Anthurium Baby Purple op de Europese markt. Baby Purple is een echte paarsbloemige anthurium. De anthurium wordt in Nederland gelanceerd gedurende de sierteeltbeurzen deze week. 

Echt paarse bloemen
Baby Purple is een rijkbloeiende anthurium met hartvormige paarse bloemen en een donkerpaarse stamper. Het bijzondere aan deze anthurium is dat de paarse bloemen ook echt paars blijven. Baby Purple is geschikt voor de teelt in potmaat 6-7-9-10,5-12 en 14 centimeter.

Introductie Baby Purple
Houwenplant brengt Baby Purple, met behulp van Dümmen Orange, op de Europese markt. “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Dümmen Orange en hebben met Baby Purple wederom een aanwinst in onze Diamond collectie. Eerste reacties vanuit de Europese vakhandel zijn erg positief en we verwachten komende periode meer klanten te kunnen leveren!” aldus Marco van der Goes verantwoordelijk voor de commercie binnen Houwenplant. Baby Purple is gedurende de Royal FloraHolland Trade Fair te bewonderen in de stand van Houwenplant. Daarnaast is het ras te zien tijdens de Dümmen Orange Experience Week in De Kwakel. U bent van harte uitgenodigd om deze Open Dagen te bezoeken van 6 tot en met 9 november aan Hoofdweg 119 in De Kwakel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mario Nederpelt – Marketing Specialist
M.Nederpelt@DummenOrange.com / +31 630 444 550


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven