Zentoo Easy Bio Sleeve genomineerd voor de Greenovation Award 2018

De sierteelt is in beweging; wereldwijd zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaam produceren en handelen. De internationale consument verwacht steeds meer een duurzaam product. Royal FloraHolland wil verduurzamen in de keten stimuleren en reikt daarom op de Trade Fair Aalsmeer de ‘Greenovation Award’ uit.

Zentoo is trots dat de nieuwe Easy Bio Sleeve is genomineerd voor de ‘Greenovation Award’ in de categorie ‘Best Article’.

Op de Trade Fair lanceert Zentoo deze week de nieuwe verpakkingslijn. Een composteerbare bloemenhoes, die de verwerking bij de bloemist of boeketterie vergemakkelijkt. De Easy Bio Sleeve is composteerbaar en daarom samen met het groenafval weg te gooien. Op deze manier hoeft men de hoezen niet meer te scheiden van het groenafval. Naast het gemak bij weggooien is deze verpakking ook milieuvriendelijk, omdat het milieu niet belast wordt met plastic afval. De Zentoo Easy Bio Sleeve is leverbaar vanaf week 45.

Deze nieuwe milieuvriendelijke hoes is één van de vele treasures in het Magical Forest van Zentoo tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. Het Zentoo Magical Forest is een 'mystieke plek' op de Trade Fair waar Zentoo u haar pareltjes presenteert. Tevens zult u hier de nieuwste aanwinsten uit de Zentoo collectie vinden en voor deze editie zijn dat er al meer dan twaalf.


Voor meer informatie:
Zentoo
Bruidsbogerd 1a
2671 DK Naaldwijk
T: +31 (0)6-14377719
info@zentoo.nl
www.zentoo.nl

 

 


 
De vakjury bepaalt 50% van de eindbeoordeling van de ‘Greenovation Award’. De andere 50% wordt bepaald door de bezoekers aan de Trade Fair die op woensdag 7 november hun stem uit kunnen brengen in het Royal FloraHolland House. De uitreiking van de Awards vindt plaats op donderdag 8 november.

 

Zentoo stand 1.2. - Magical Forest
FloraHolland Trade Fair 2018 in Aalsmeer
7 t/m 9 november

 

Voor meer informatie:

Danny van Uffelen - Zentoo Marketing Manager

06-23297937 

d.van.uffelen@zentoo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven