Nieuwe huisstijl voor G-style van D.C. van Geest

D.C. van Geest potplanten kweekt al jaren planten onder de naam G-style. Deze planten worden op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze gekweekt. Om nog een stapje verder te gaan, wordt G-style nu in een nieuw jasje gestoken.

You & Me in a green world
Jij en ik in een groene wereld, is een toekomst die D.C. van Geest nastreeft. Planten en bomen geven groene energie en verbeteren het leven en de gezondheid. D.C. van Geest richt de teelt zo milieuvriendelijk mogelijk in en levert de planten af zonder onnodige toevoegingen.

Dit wil de kweker benadrukken met een deelname aan ProductProof (MPS 600780), waarmee naast de uiterlijke schoonheid nu ook de binnenkant van de planten kan worden bekeken. "We tonen graag aan dat onze planten niet alleen lang houdbaar zijn, maar de teelt ook duurzaam is."

Onder het nieuwe label zullen binnenkort alle planten in het assortiment verkrijgbaar zijn. Dus zowel de bloeiende multiflora en grootbloemige phalaenopsis als het groene assortiment met onder meer Areca palmen, Musa dwarf cavendish en Radermachera bonsai krijgen het nieuwe label. In 2019 zullen er ook andere groene toppers leverbaar zijn. Stap voor stap zullen de uitingen van G-style worden vervangen

D.C. van Geest potplanten praat u graag bij over de ontwikkelingen, deze week in de stand op de TradeFair in Aalsmeer, standnummer 37.18.


Voor meer informatie
D.C. van Geest potplanten
Esther van Geest
T: 0031 (0)174 620001
M: 0031 (0)6 43 26 71 79
E: Esther@geestpotplanten.nl
www.geestpotplanten.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven