Selecta one

"Vraag naar FleuroStar-winnaar Purple Sun niet bij te houden"

Na het winnen van FleuroStar rijst de ster van Purple Sun onstuitbaar. De nieuwste kleurensensatie van Selecta one was binnen de kortste keren uitverkocht. Ton de Bresser, salesmanager Nederland: “Zodra de winnaar bekend was gemaakt, schoot de verkoop omhoog. Opeens konden we niet meer volledig aan de vraag voldoen. Inmiddels hebben we de stekproductie opgeschroefd en nu zijn we helemaal klaar voor de komende seizoenen.”

Kwekers zullen weg zijn van de uitstekende vertakking en makkelijk te sturen groeiwijze van deze Osteospermum. Purple Sun is probleemloos te integreren in elk bestaand productieschema en de betoverende kleurencombinatie van oranje met paars zal écht stralen op het verkooppunt.

Bovendien zullen de consumenten ongetwijfeld vallen voor de innovatieve, niet-vervagende kleurencombinatie en de uitstekende tuinprestatie van deze osteospermum, die behoort tot de meest gewaardeerde tuinplanten.

Inspirerende foto’s en een speciale poster, pot en label zullen helpen om Purple Sun volgend jaar extra in het zonnetje te zetten in tuincentra en bouwmarkten over heel de wereld.

De Purple Sun zal te zien zijn op de Royal FloraHolland Trade Fair van 7 t/m 9 november in Aalsmeer.


Voor meer informatie
Fleuroselect
info@fleuroselect.com
www.fleuroselect.com 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven