Linda Hovius en Kees Pingen voorgedragen als commissaris Royal FloraHolland

De Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland zal tijdens de Algemene Ledenvergadering op 6 december a.s. mevrouw Linda Hovius en de heer Kees Pingen voordragen als respectievelijk extern commissaris en lid-commissaris van Royal FloraHolland.

Op 6 december zullen Mariëlle Ammerlaan en Joris Elstgeest afscheid nemen als commissarissen van Royal FloraHolland. Eerder dit jaar heeft Caroline Princen al laten weten zich niet herkiesbaar te stellen omdat haar commissariaat niet meer te combineren was met haar andere werkzaamheden.

Linda Hovius en Kees Pingen

Linda Hovius is onafhankelijk boardroom consultant. Daarvoor was zij founding partner van Aberkyn, een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in leiderschap en organisatietransformatie. Eerder was Linda lange tijd verbonden aan McKinsey & Company. Linda Hovius zal tevens voorzitter worden van de remuneratie commissie.

Kees Pingen is mede-eigenaar en algemeen directeur van Smit Kwekerijen uit Sappemeer. Smit Kwekerijen kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. Met meer dan 160.000 m2 en meer dan 200 medewerkers is Smit Kwekerijen één van de toonaangevende kwekerijen in Europa. Kees kent Royal FloraHolland van binnen en van buiten.

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven