Floranti introduceert Scan and Connect

In de aanloop naar de vakbeurzen introduceert Floranti deze week een nieuwe dienst voor de gebruikers van het platform. Een koper kan een nieuw product op de Trade Fair en IFTF live toevoegen aan zijn webshop: 1 click op zijn mobiele telefoon is voldoende. Tijdens het gesprek tussen aanbieder en koper komt het artikel al beschikbaar voor alle klanten van het handelsbedrijf die in zijn webshop kopen.

Floranti is opgericht om de samenwerking tussen professionele aanbieders en kopers te verbeteren en hun commerciële processen optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Het handelsplatform groeit snel; nieuwe diensten worden toegevoegd. “Scan and Connect” sluit aan bij de gedachte dat een producent en een koper elkaar moeten helpen bij de introductie van interessante producten. In de bestaande situatie zag een koper een leuk artikel, noteerde het op een lijstje en ging weer verder op pad. Veelal nam de hectiek van de dag het over. Via “Scan and Connect” wordt de verbinding nog tijdens het gesprek gelegd. De verkoop kan direct beginnen.

De methode kan ook gebruikt worden op productmonsters, in weeklijsten en catalogi, en tijdens bedrijfsbezoeken. “Scan and Connect” is beschikbaar voor alle aanbieders en kopers die een Floranti account hebben. Nieuwe bedrijven kunnen zich aanmelden via http://www.floranti.com/signup

Meer weten? Kopers kijken deze video en aanbieders deze video.


Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven