Vreugdenhil Young Plants introduceert verbeterde Potatom

"Tomaten én aardappelen blijft verrassend"

De Potatom blijft een uniek product binnen het Pick-&-Joy concept van Vreugdenhil Young Plants, dat inmiddels bestaat uit meer dan 16 variëteiten gezonde, smaakvolle plukgroenten. De Potatom, tomaten én aardappelen samen aan één plant, blijft verrassend en voor heel veel consumenten nog steeds volkomen nieuw.

Leon van Mil, productontwikkelaar concept Pick-&-Joy, presenteert de verbeterde Potatom in de veredelingskas

Aankomend seizoen komt Vreugdenhil Young Plants met een verbeterde versie. Door een verbeterd ras geeft de Potatom smaakvollere cocktailtomaten naast stevige, vastkokende aardappelen en is de plant iets compacter dan voorheen wat een groot voordeel is in het winkelschap. Naast de verbeteringen aan de plant heeft ook de verpakking een nieuwe uitstraling gekregen. Er is een nieuw etiket ontwikkeld waardoor de consument in één oogopslag begrijpt wat er zo bijzonder is aan de Potatom.

Tijdens de Flora Holland Trade Fair Aalsmeer wordt de Potatom uitgelicht in de beursstand van Vreugdenhil Young Plants. De Potatom is echter niet de enige noviteit binnen het assortiment Pick-&-Joy plukgroenten. Nieuwsgierig geworden? Wij zien u graag in onze beursstand, standnummer 30.7, Vreugdenhil Young Plants.


Voor meer informatie:
Vreugdenhil Young Plants
Noord-Lierweg 35a
2678 NA De Lier
T: +31(0)174 52 52 00
M: 06-20419778
E: chantal@vreugdenhilyoungplants.nl
www.vreugdenhilyoungplants.nl
www.pickandjoy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven