Nieuwe variëteiten, nieuwe showkas en nieuwe testlocatie Select Breeding

Select Breeding komt naar het IFTF, Vijfhuizen, gehouden van 7 tot 9 november. Naast nieuwe variëteiten worden ook een aantal  rassen, waaronder de grootbloemige witte roos Queen of Africa tentoongesteld. Sinds januari heeft Select Breeding een eigen test- en showlocatie op het Oserian 2 Lakes Flower Park en daarnaast een testlocatie voor de hogere teeltgebieden in Nakuru. Op het IFTF worden een aantal nieuwe soorten gepresenteerd zoals Volcano and Sunpalace.

Ook in Latijns-Amerika maakt Select Breeding een belangrijke ontwikkeling door met haar eerste commerciële ras Clementina. Deze bi-color oranje roos valt op vanwege haar uitstekende productie en vaasleven. Tijdens de IFTF wordt Clementina voor de eerste keer gepresenteerd. 

In Latijns-Amerika wordt Select Breeding vertegenwoordigd door onze partner Icon Selections. De testlocatie in Colombia is op kwekerij El Tandil in Bogota. Clementina is de eerste introductie van een aantal nieuwe rassen die jaarlijks worden getest onder de lokale teeltomstandigheden.

Voor onze vertegenwoordiging in Europa is een samenwerking met Schreurs Roses aangegaan. Op dit moment worden onze nieuwe rassen getest die geselecteerd worden voor de omstandigheden in Europa.

Graag verwelkomen we u tijdens het IFTF op onze in stand C1.11.

Voor meer informatie:
Select Breeding
Dennis and Michael
Email: info@selectbreeding.nl
T: +254 (0) 727 34027
T: +31 (0) 6 12700810 (WhatsApp number)
www.selectbreeding.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven