Special Logistiek van start

In november hebben we weer een nieuwe Special en staat het onderwerp 'logistiek' centraal. Op een speciale plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden, op zowel BP nieuws als op onze internationale nieuwsbrief FloralDaily.Logistiek
Logistiek is een onderwerp van alle tijden, maar zeker nu weer actueler dan ooit. Steeds fijnmazigere orders, aan huis bezorging, steeds meer online - vanuit logistiek oogpunt vraagt het allemaal nogal wat. Daarnaast gaan nieuwe en verre markten steeds verder open, gebeurt er van alles op gebied van lucht- en zeevaart en schijnt men bloemen zelfs met de trein naar China te kunnen brengen. En oh, wat te denken van blockchain? En weer dichter bij huis is ook de markt volop in beweging: hoe ziet de toekomst van de lijnrijders en de handelsbedrijven op de veilingen eruit, van die veiling überhaupt, en hoe gaan de als paddenstoelen uit de grond schietende online bloemen- en plantenbedrijven de markt veranderen?

De Special Logistiek duurt tot en met 30 november. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kost € 750. Op de internationale nieuwsbrieven is deze positie € 1100. Op de website betaal je € 500 nationaal en €580 internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven