Nolina introduceert grootbloemige potrozenlijn

Nolina lanceert op Royal FloraHolland Trade Fair de Victory Collection. Deze nieuwe lijn omvat een prachtige reeks grootbloemige potrozen voor de teelt in 10,5 cm potten en komt in de plaats van de Parade Collection die bestaat uit miniatuurrozen. Met de introductie van de nieuwe lijn behelst het Nolina potrozenassortiment voortaan uitsluitend grootbloemige rassen in drie verschillende potmaten.

Nolina’s aanbod van grootbloemige potrozen omvat behalve de nieuwe Victory Collection ook de bekende series PatioHit (voor 13 cm potten) en Palace (voor 17 cm potten). De Parade Collection  wordt voor het einde van het jaar uit het leveringsprogramma genomen. Door zich uitsluitend te richten op grootbloemige potrozen in drie verschillende potmaten is het hele potrozenassortiment van Nolina geschikt voor het midden en  hogere marktsegment, dat wordt bediend door onder meer bloemisten, retail en tuincentra.

De introductie van de Victory Collection vindt plaats op een compleet vernieuwde stand op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, die van 7 tot 9 november 2018 plaatsvindt. Nolina zal hier de focus leggen op de beleving bij de consument. Bezoekers van de beursstand met nummer 30.5 kunnen tevens kennismaken met het nieuwe sales-teamlid Erik Bos.


Voor meer informatie:
Nolina Kwekerijen
Oudendijkseweg 11
2481 KE Woubrugge
T: +31 (0)172 518 265
F: +31 (0)172 519 544
E: sales@nolina.nl
www.nolina.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven