Voorwinden Groep bouwt aan eigen toekomst, zowel in Nederland als Canada

"Zelf bouwen blijft uiteraard wel zeer bijzonder"

Alweer zeven maanden geleden ging voor de Voorwinden Groep de eerste paal officieel de grond in onder toeziend oog van medewerkers en familie. Inmiddels is het bedrijf helemaal over gegaan naar de nieuwe locatie. "Aan projecten hebben we dit jaar geen gebrek maar zelf bouwen blijft uiteraard wel zeer bijzonder."

De nieuwbouw staat maar een paar honderd meter van het oude pand af, maar de verschillen zijn groot. "We hebben veel meer ruimte gekregen om al onze machines op te slaan. Een hele nieuwe werkplaats met bovenloopkraan zodat onze monteurs nog makkelijker onderhoud aan de machines kunnen verzorgen. Ook over het schoonmaken van de machines is goed nagedacht met een dubbele spuitput onder een afdak. Verder zijn de kantine en kantoorruimtes extra groot opgezet zodat er ruimte is voor verdere groei in de toekomst. En om, net als onze klanten, steeds energieneutraler te worden zal het pand volledig met zonnepanelen bedekt worden, waardoor wij helemaal zelfvoorzienend zijn, en dan nog kunnen we 75% van de stroom terugleveren aan het net."

Ook de samenwerking met Havecon Kassenbouw is door deze stap naar een hoger niveau gebracht, aldus de Voorwinden Groep. "De panden grenzen aan elkaar waardoor de samenwerking en effici├źntie nog een stuk verbeterd is."


Bouwimpressie vanuit Canada, waar de loods 'under construction' is.

En er is nog meer goed nieuws, want niet alleen in Bleiswijk is er hard gewerkt, maar ook in Canada wordt het op dit moment hard gewerkt. "We zijn ook in Canada bezig met het bouwen van een 2000m2 grote loods met kantoorruimte. Dit om de lokale markt in Canada nog beter van dienst te kunnen zijn en ook daar beter onze machines en materialen te kunnen organiseren. Deze wordt gebouwd in Blenheim, waar wij precies centraal zitten om al onze klanten in Ontario, Quebec en Noord-Amerika goed te kunnen bereiken. Ook zullen we hier genoeg materialen op voorraad hebben om nog beter service te kunnen verrichten in Noord Amerika." De Voorwinden Groep kan dan ook niet wachten tot het 2019 is. 

Voor meer informatie:
Havecon
www.havecon.com
info@havecon.com

Voorwinden Groep
www.voorwindengroep.nl
info@voorwindengroep.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven