Van der Hoorn Orchideeën introduceert een nieuw label Amore Mio Excellent

Tijdens de Tradefair van 7 – 9 november in Aalsmeer introduceert Van der Hoorn Orchideeën uit het Groene Hart haar nieuwe label ‘Amore Mio Excellent’. Met dit label wil Van der Hoorn Orchideeën haar top Phalaenopsis Multiflora onderscheiden.

Van der Hoorn Orchideeën uit het Groene Hart staat bekend om haar brede assortiment Phalaenopsis Multiflora, beschikbaar in veel verschillende kleuren en prints, welke op een duurzame manier worden gekweekt. Alle variëteiten worden geselecteerd op een hoogte van 40-50 cm, hebben  2 tot 3 takken met veel vertakkingen en zijn rijkbloeiend.

Deze planten worden sinds jaren verkocht onder het label Amore Mio. Dit staat voor de liefde en passie waarmee ze gekweekt worden. "Onze passie voor de Phalaenopsis en inspanning in de teelt hebben geresulteerd in orchideeën met minstens 40 bloemen en knoppen. Deze bijzondere planten verdienen dan ook een eigen label. Amore Mio Excellent is in het leven geroepen om de absolute top van de Phalaenopsis Multiflora te onderscheiden."


Voor meer informatie:
Van Der Hoorn Orchideeën
Maurice van der Hoorn
Paradijsweg 49
2461 TL Ter Aar
M: 06 46415737
E: maurice@vdhoornorchideeen.nl
www.vdhoornorchideeen.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven