Stolk Brothers introduceert nieuwe anthurium Livium

De anthurium potplant Livium maakt haar opwachting. Stolk Brothers introduceert op de Royal FloraHolland Trade Fair begin november deze nieuwe anthurium. De rood-witte gestreepte bloemen zijn dusdanig dat het lijkt alsof er met verf een krijtstreep over de bloemen is aangebracht. De look and feel van de plant voelt botanisch aan en veredelaar Anthura spreekt dan ook van echte Anthurium Art.

Zowel Anthura als Stolk Brothers zijn trots op dit prachtige veredelingsresultaat, dat wellicht in de toekomst tot een complete nieuwe lijn van potanthuriums zal leiden. De natuurlijke tekeningen en patronen in het schutblad sieren Livium en geven een bijzondere uitstraling aan de plant. Met een campagne zal deze ‘next generation’ anthurium in de spotlights komen te staan op de trade fair.

Presentatie
Op de Royal FloraHolland Trade Fair zal Livium worden gepresenteerd. Op een ludieke en toepasselijke manier wordt de plant in de spotlights gezet en voor eeuwig vastgelegd op een bijzondere en artistieke wijze. Dit zal worden gedaan op de stand van Stolk Brothers (standnummer 38.12, hal 3). In de stand van Anthura (stand 19.7 in hal 2) is er natuurlijk ook volop aandacht voor deze noviteit.

Livium is geschikt voor potmaat 14 en 17 cm. De maat van de bloemen is gemiddeld van grootte en de hoofdkleur is rood met duidelijk wit gekleurde nerven in de bloem. De houdbaarheid van de plant is goed tot uitstekend.


Voor meer informatie:
Anthura
Stefan de Hoog, Product Manager Anthurium
M: 06-27335863
E: sdh@anthura.nl
www.anthura.nl

Stolk Brothers
Hoeksekade 111a
2661 JL Bergschenhoek
T. +31 (0)10 529 62 22
F. +31 (0)10 529 62 20
E. info@stolkbrothers.nl
www.stolkbrothers.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven