Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arend Roses sluit kwekerij in Almere

Arend Roses heeft bekendgemaakt per 1 november te stoppen met de activiteiten op de locatie in Almere. Deze kwekerij werd in 2010 aangekocht. De kweker is tot dit besluit gekomen wegens de tegenvallende prijsvorming van een aantal soorten en de extra transportkosten die een locatie op afstand met zich mee brengt.

Daarmee is tevens besloten de bedrijfsactiviteiten voort te zetten binnen de kernlocaties in Maasland. Arend Roses legt de focus voor de komende jaren op het verbeteren van de kwaliteit van het product en het uitbreiden van het assortiment door meer exclusieve variëteiten aan te planten op de locaties in Maasland, die samen 11 hectare beslaan. De kas in Almere is 4 hectare groot.

Het personeel van Arend Roses is op de hoogte gebracht van deze beslissing. Voor het vaste personeel dat werkzaam is in Almere wordt een passende oplossing gezocht. De kwekerij in Almere wordt per 1 november in de verkoop gezet.

Als gevolg van deze beslissing stopt Arend Roses met het kweken van White Soda+ en Savita+®.


Voor meer informatie:
Arend Roses
Herenwerf 38
3155 DK Maasland
www.arendroses.nl
Publicatiedatum: