Grootse show Dekker Chrysanten en Decorum bij 7Flowers Decor in Moskou

Niet minder dan 800 bloemisten hadden zich aangemeld voor een grootse show op 19 oktober jl. bij 7Flower Decor in Moskou. 7FLOWERS heeft diverse grote C&C’s verspreid over Rusland waar bloemisten terecht kunnen voor bloemen en planten. 7Flowers Decor is een zusterorganisatie van 7FLOWERS die een breed assortiment aanverwante artikelen levert aan bloemisten.

Twee keer per jaar organiseert 7Flowers Decor een show voor hun klanten gekoppeld aan een bloemistenwedstrijd op de Cash & Carry. Een ideale gelegenheid om nieuwe producten en concepten te presenteren aan een grote groep professionals. Een kans die Warja Abrosimova van Dekker Chrysanten en Henk de Jong van Decorum gezamenlijk met beide handen aanpakten.

Op 19 oktober jl. inspireerde arrangeur Hans Zijlstra namens Dekker en Decorum een grote groep bloemisten met een grootse demonstratie rondom het thema kerst. Hans maakte verschillende commerciële boeketten en composities waarbij uiteraard de Chrysanten van Dekker en de diverse bloemen en planten van het Decorum merk werden gebruikt. De bloemisten waren in groten getale van alle windstreken in Rusland naar het event toegekomen. Niet alleen het werk van Hans Zijlstra was van hoog niveau. “Het hele event is erg strak en professioneel georganiseerd. Top om zo te kunnen samenwerken met partners”, aldus een enthousiaste Warja Abrosimova.

Dekker Chrysanten en Decorum had ook een productpresentatie bij de ingang gezet om zo de producten nog extra uit te lichten. Daarnaast kregen Warja Abrosimova en Henk de Jong de gelegenheid om een interne presentatie te geven voor de in- en verkoopafdelingen van 7FLOWERS.

Een belangrijk product tijdens de show en de presentatie was het gemeenschappelijke product van Dekker en Decorum: de witte pluischrysant Antonov. Antonov kreeg een prominente plaats in de boeketten van Hans Zijlstra. Daarnaast werd de in twee kleuren geverfde Antonov op de vaas gezet bij de verkoopafdeling van 7FLOWERS. Zo kon men zichzelf overtuigen van de kwaliteiten van Antonov als geverfde chrysant. 

Dekker en Decorum besteden ook aandacht aan nog een gezamenlijke product: Momoko. Een pluischrysant met bloemen die lijken op fraaie roze bolletjes. In diverse kerstboeketten werd dit ras gebruikt. Diverse bezoekers zagen in de bolvorm een fleurige kerstbal.  De Russische bloemisten waardeerden ook Madiba chrysanten in klassieke kerstdecoraties samen met Tulp, Freesia en Calla. Ook werd uitgepakt met Helleborus. Naast de innovatieve werken van Hans Zijlstra werden ook de klassieke elementen niet vergeten.

“Het event was een groot succes”, volgens Warja Abrosimova. “Dit toont maar weer aan wat je door samenwerking van diverse ketenpartners, van teler, exporteur, importeur tot arrangeur kan bereiken. De opkomst was groots en de bloemisten verlieten geïnspireerd en vol energie het event om zelf met de getoonde ideeën aan de slag te gaan. Dat was precies ons doel.”

tekst: Warja Abrosimova

Voor meer informatie:
Dekker Chrysanten
Warja Abrosimova
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek
T: +31 (0) 226 45 60 60
F: +31 (0) 226 45 60 75
M: +31 (0)651 48 72 79
E: WarjaAbrosimova@dekkerchrysanten.com
www.dekkerchrysanten.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven