Broekhof behaalt certificering voor ISO 9001:2015

Deze zomer heeft Broekhof de certificering voor het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001: 2015 behaald. De certificering toont aan dat Broekhof de bedrijfsprocessen goed georganiseerd heeft.

"Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat zien wij als een officiële bevestiging richting onze klanten dat wij daadwerkelijk doen wat wij beloven”, aldus Chris Marriner, Quality Assurance Manager bij Broekhof.

Van elke partij binnengekomen artikelen controleert Broekhof de kwaliteit volgens een vastgelegd protocol.

Continue verbetering
ISO 9001 is de internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Broekhof voldoet aan de nieuwste norm van ISO: ‘9001: 2015’ en heeft begin oktober het officiële certificaat daarvoor ontvangen. Om het certificaat te behalen, heeft Broekhof de vele bedrijfsprocessen en de bijhorende verbetercyclussen vastgelegd. Die verbetercyclussen helpen Broekhof de kwaliteit van de dienstverlening goed te houden én continu te verbeteren. Bijvoorbeeld op het gebied van de kwaliteitscontroles van artikelen, de logistieke stromen en het borgen van duurzame ontwikkelinitiatieven. Uiteindelijk is het verhogen van de klanttevredenheid het ultieme doel.


Voor meer informatie:
Broekhof
Maandagsewetering 40
Postbus 53
2210 AB Noordwijkerhout
www.broekhof.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven