SDF

Verschoor start met Whatsapp in nieuwe webshop

Import, export en groothandel Arie Verschoor is gestart met de nieuwe webshop van SDF. De mogelijkheden van deze webshop breiden zich snel uit. Slimme software herkent de ingestelde taal van de gebruiker en het formaat scherm waarmee hij of zij inlogt. Iedere klant krijgt dus een webshop te zien die perfect te bedienen is. De nieuwe functionaliteiten richten zich op het stimuleren van verkoop. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe Whatsapp functie, waarmee producten kunnen worden gedeeld met klanten.

Marinus Verschoor: “Vanuit ons bedrijf beleveren wij exporteurs, decorateurs, lijnrijders, bloemisten en interieur-stylisten. Onze klanten zijn dus erg divers, en hebben lang niet altijd een pc tot hun beschikking. Met de nieuwe webshop van SDF kunnen wij gemakkelijk reageren op aanvragen. Als een decorateur op locatie aan het werk is en mij belt of we een bepaalt product snel beschikbaar hebben, deel ik vanaf nu het gewenste product via Whatsapp. De klant hoeft nu enkel nog het product in Whatsapp aan te klikken, het aantal in te voeren en de bestelling is gedaan. Dergelijke oplossingen helpen ons fantastisch in onze ambitie om optimale service te bieden.”

De webshop van SDF is speciaal gemaakt voor verkoop van bloemen, planten en andere sierteelt producten. De webshop voldoet aan alle standaarden die gebruikt worden in de sierteelt. Zo kunt naast uw eigen voorraden ook externe voorraden (VMP) aanbieden via de SDF webshop.

De nieuwe share functies in de SDF webshop werken niet alleen via Whatsapp, ook via email kunt u productlijsten delen in verschillende formats.

Arie Verschoor volgt de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Zo zal het aanbod van Arie Verschoor binnenkort ook beschikbaar zijn op handelsplatform Floranti .

Heeft u interesse in het assortiment van Arie Verschoor? Dan kunt u middels onderstaande gegevens contact opnemen.

Arie Verschoor
T: 0174-629202
E: info@arieverschoor.nl
www.arieverschoor.nl

 


Voor meer informatie:
Codema Systems Group
Pieter Zwinkels
T: 06 126 670 35
E: pzwinkels@sdf.nl
www.codema.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven