Flower Circus fleurt opening op

Irk Flowers Irkoetsk opent nieuw pand

Afgelopen zaterdag was de feestelijke opening van het nieuwe pand van Irk Flowers in Irkoetsk. Vanwege de constante groei van deze grootste importeur van de regio werd het hoog tijd voor een nieuw pand. Het huidige pand barstte bijna uit zijn voegen vanwege de aantallen bloemen en planten die er elke week verkocht werden. Met het vooruitzicht van een waarschijnlijk nog betere 8 maart dan vorig jaar komt de nieuwbouw dus geen moment te laat.

Dat vertelt John Elsgeest van Flower Circus, dat de opening luister bijzette met een bloemenshow. "Vanuit de gehele regio waren bloemisten naar de opening gekomen, waarbij sommigen zelfs bijna 1.000km hadden afgelegd om aanwezig te zijn."

Flower Circus inspireerde en vermaakte de meer dan 200 aanwezige bloemisten met bloemen van Special Orchids, Dutch Green Centre, vd Lugt Lisianthus, de Opstal, Florein Gerbera, Amaryllisinfo.eu, Zentoo, Deliflor, Imanse en Beyond Chrysant. Tijdens de show maakte Martin verschillende arrangementen en boeketten, en deelde hij tips en trucs hoe men nog beter en meer bloemen kan verkopen.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat het pand nog moet verrijzen. Wel ligt inmiddels de betonvloer.


Voor meer informatie:
Flower Circus
John Elsgeest
T: +31 651 26 36 56
E: info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven