Telefoniste Corrie neemt na ruim 47 jaar afscheid

Vrijdag 19 oktober 2018 vond een bijzonder afscheid plaats op het hoofdkantoor van Royal Brinkman in ’s-Gravenzande. Na een dienstverband van 47 jaar en 7 maanden ging telefoniste Corrie van Staalduinen met pensioen. Bijzonder te vermelden is dat ze altijd fulltime heeft gewerkt én dat gedurende haar loopbaan haar zicht verslechterde van slechtziend naar bijna helemaal blind.

Heb je in de afgelopen 47 jaar ooit telefonisch contact opgenomen met Royal Brinkman, dan heb je ongetwijfeld onze Corrie aan de telefoon gehad. In 1971 startte ze bij Royal Brinkman en beheerde ze de eenvoudige telefooncentrale. In de jaren daarna heeft ze met verschillende soorten telefooncentrales haar werk gedaan: van telefoontoestellen met draaischijven en met toetsen tot spraakgestuurde centrales en tenslotte zelfs internettelefonie. Altijd ging ze mee met de ontwikkelingen en paste ze zich aan de nieuwste technieken aan. Vermeldenswaardig is dat Corrie alle toestelnummers uit haar hoofd kent en collega’s moeiteloos herkent aan hun stemmen en zelfs hun voetstappen. 

In 1996 was Corrie van Staalduinen de eerste vrouw die haar 25-jarig jubileum vierde bij Royal Brinkman, destijds al een hele prestatie. Maar nu, in 2018, is zij ook de eerste vrouw die afscheid nam van Royal Brinkman na een fulltime dienstverband van ruim 47 jaar (en waarschijnlijk blijft ze de enige!). Corrie werd tijdens een afscheidsbijeenkomst met alle medewerkers toegesproken door algemeen directeur Ton van Mil, gevolgd door Ton Burger, die jarenlang haar leidinggevende was. Corrie bedankte de directie van Royal Brinkman voor de mogelijkheid dat ze al die jaren, ondanks haar visuele handicap, in haar baan als telefoniste kon blijven functioneren.

"Namens het hele Royal Brinkman team: Corrie, bedankt voor al die jaren. We gaan je missen!"


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven