World of Flowers 2018 bedankt partners

Inspiratie en mooie producten, de derde editie van de Wim Hazelaar Trofee, de tweede editie van de Student Challenge en voor de eerste keer NEW! En dat allemaal op de IFTF in Vijfhuizen (7-9 november), georganiseerd door Green Team Consultancy+.

De World of Flowers kan alleen in nauwe samenwerking met partners worden georganiseerd. Ook dit jaar hebben we weer een grote groep van partners. Alle partners zijn belangrijk en worden geïntroduceerd via onze website GTC+ en social media.

Hoofdsponsoren
Allereerst de IFTF. Deze beurs groeit ieder jaar in omvang en kwaliteit. Ze geeft de World of Flowers daarmee het best denkbare podium. En dit jaar voor het eerst NEW! Dit netwerk evenement wordt speciaal georganiseerd voor bloemisten rondom de uitreiking van de Wim Hazelaar Trofee en ter ondersteuning van de jonge bloemist.

Partner in alle edities van de World of Flowers is Oasis Floral Products, dit jaar de hoofdsponsor van de Wim Hazelaar Trofee. Zij voorzien in veel basis producten voor de competitie en stellen de hoofdprijs van € 750 ter beschikking. Daardoor een zeer waardevolle partner voor de organisatie.

Decofresh Roses stelt alle rozen ter beschikking. Hun assortiment is overal terug te zien en wordt gebruikt in alle competities. In combinatie met alle andere producten wordt dan weer duidelijk waarom de Roos de koningin van alle bloemen is.

Voor meer informatie GTC+ en onze Facebook pagina.


Voor meer informatie:
Green Team Consultancy
Marcel Groen
M: +31 6 37559168
www.greenteamconsultancy.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven