Alkemade breidt assortiment uit met aanbod Zuluflora en Arnelia

Tholen - Sinds dit jaar wordt de handel van de kwekers Zuluflora en Arnelia exclusief uitgepakt en verwerkt door Alkemade International. De producten van deze Zuid-Afrikaanse kwekers, zoals Waxflower en Nutans, vinden gretig aftrek en worden goed gewaardeerd in de markt. Het seizoen, dat nu ten einde loopt, is naar eigen zeggen uitermate succesvol verlopen, zowel voor wat betreft de kwaliteit als de prijsvorming.

Nieuwe Quality Manager
Sinds 1 oktober is bij Alkemade International een nieuwe Quality Manager in dienst. Peter Gaarthuis heeft een uitgebreide staat van dienst in de bloemenbranche, waaronder een lang dienstverband bij FleuraMetz. Met de komst van Peter zet Alkemade in op verdere professionalisering en groei.

Alkemade International
Alkemade International is een bedrijf dat sinds 1997 bloemen importeert vanuit de hele wereld, en klaarmaakt voor directe verkoop en het veilproces op de diverse veilingen van FloraHolland.

Het bedrijf staat dit jaar voor het eerst op de jaarlijkse Aalsmeer Trade Fair van FloraHolland. U kunt hen vinden bij Stand B1, tezamen met Hogewoning, met wie zij een stand delen.

Voor meer informatie:
Alkemade International
Peter Gaarthuis
Quality Manager
M: +31 (0)6 1313 0233
E: peterg@nl-alkemade.com
www.alkemadeflowers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven