Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vincent Scheerhoorn, Oriental Group

"Belangrijkste gereedschappen nog steeds twee handen en een schaar"

“Bij ons zijn vele processen geautomatiseerd, maar de belangrijkste gereedschappen zijn nog steeds twee handen en een schaar”, aldus Vincent Scheerhoorn, die al ruim 13 jaar bij Oriental Group werkzaam is en verantwoordelijk is voor de verkoop. In een nieuwe `Anlieferer im Rampenlicht´-video van Veiling Rhein-Maas deze maand aandacht voor Oriental Group uit Bleiswijk.

Bonsai en seizoensgebonden arrangementen
Oriental Group importeert Aziatische planten – bijvoorbeeld Bonsai, Lucky Bamboo, Ficus Ginseng – en kweken deze verder op. Op een tweede beplante oppervlakte boven het basisoppervlak groeien de planten op tafels die afzonderlijk kunnen worden aangestuurd. Daarnaast heeft het bedrijf een groot magazijn met Aziatische of seizoensgebonden decoratieartikelen en ze stellen ook zogenoemde convenience-producten (gemaksproducten), zoals schalen met verse planten, samen.

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum: