Viering van het huwelijk van prinses Eugenie en Jack Brooksbank

VK: Rozen voor een koninklijk huwelijk

David Austin Roses is vereerd dat rozen uit hun snijrozencollectie zijn gekozen om deel uit te maken van de bloemstukken voor de koninklijke bruiloft, ontworpen door de bekende Britse bloemdesigners Simon Lycett and Paul Thomas.

Er zijn meer dan 1500 rozen gebruikt om Windsor Castle te decoreren, waar de receptie georganiseerd door Koningin Elizabeth werd gehouden.

De rozen werden gekozen om het kleurschema van het herfstseizoen weer te geven - van de robijnrode kleur van ‘Tess’; de goud- en framboostinten van 'Edith', tot de zachtgele tonen van de roos 'Beatrice'. Ook werden twee van David Austin’s meest herkenbare trouwrozen gebruikt; ‘Juliet’ en ‘Patience’.

De rozen werden niet alleen gekozen om hun uiterlijke schoon, maar ook om hun heerlijke geur. "Als eeuwenoud symbool van schoonheid, festiviteiten en echte liefde kunnen geurende rozen als geen andere bloem onze zintuigen vangen en tot onze emoties spreken”.

“Wij feliciteren prinses Eugenie en Jack Brooksbank met hun huwelijk...dat onze rozen onderdeel zijn van een huwelijk is altijd een groot voorrecht, maar dat ze gebruikt worden bij een koninklijk huwelijk is helemaal een grote eer. Het is een bevestiging van het levenswerk van mijn vader en van de toewijding van ons team en onze geweldige rozentelers over de hele wereld die onze passie delen", zei David J C Austin, de directeur van David Austin Roses.

Voor meer informatie:
David Austin Roses
Bowling Green Lane, Albrighton, Wolverhampton, WV7 3HB
Tel: 01902 376321
Fax: 01902 375320
wholesale@davidaustinroses.co.uk
www.davidaustinroses.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven