Horticoop organiseert op 1 november Insperience Day 2018

Op 1 november a.s. vindt in Burgers’ Zoo voor de derde keer de Horticoop Insperience Day plaats. Tuinbouwcoöperatie Horticoop biedt bezoekers een unieke dag met inspirerende sprekers, de laatste ontwikkelingen binnen de professionele glastuinbouw, een exclusief kijkje achter de schermen en veelbelovende proefresultaten. 

Van 10.00 uur tot 20.00 uur trakteert Horticoop de bezoekers op een gevarieerd programma dat bestaat uit de keuze tussen twee bijzondere excursies in het dierenpark, speeddate-sessies met toonaangevende leveranciers, een mystery guest en natuurlijk een heerlijke lunch en buffet en de mogelijkheid om te netwerken met meer dan 400 vakgenoten. Ook hebben klanten de mogelijkheid een punt voor hun spuitlicentie te halen. Aan de Insperience Day werken 40 leveranciers en fabrikanten mee.

De Insperience Day is dit jaar op donderdag 1 november in Burgers’ Zoo in Arnhem. Koninklijke Burgers’ Zoo staat bekend om de groots opgezette en nagebootste leefwerelden. Op 1 november kunnen onze klanten achter de schermen gaan kijken in de met 8 miljoen liter water gevulde Ocean en horen over de laatste innovaties in de overdekte jungle.

Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden met uitzondering van de spuitlicentie. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.horticoop.nl/aanmeldeninsperienceday


Voor meer informatie:
Horticoop
www.horticoop.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven