Nationale omroepen promoten tuinbouwpotentieel Zimbabwe

HortiFlor Zimbabwe werd vorige week van 9-11 oktober gehouden in de hoofdstad Hahare. Het evenement trok zowel internationaal als nationaal de aandacht en verschillende Zimbabwaanse omroepen waren aanwezig om het potentieel van de Zimbabwaanse tuinbouwsector te promoten.

In een fragment van ZBC News interviewt presentator Rodrick Mashingaidze bijvoorbeeld de organisator van het evenement, Dick van Raamsdock van HPP Exhibition, net als verschillende exposanten, waaronder rozenteler Luxaflor Roses en rozenveredelaar Meilland. Zij zien allen het potentieel van het land om weer één van de grootste tuinbouwexporteurs in Afrika te worden en de Hortiflor draagt bij aan dit doel.

Aart van Nugteren van Luxaflor Roses teelt rozen op 9,5 hectare in Concession, Zimbabwe. "Alle belangrijke mensen zijn hier aanwezig bij de HortiFlor." 

Wil je een een beter beeld krijgen van het evenement en de exposanten die hierbij aanwezig waren? Klik dan hier voor de foto's van het evenement. De foto's zijn gemaakt door Jasper van Dijk van HPP Exhibitions, de organisatie achter het evenement. 

Voor meer informatie:
HPP Exhibitions
www.hortiflorzimbabwe.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven