Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dahliashowtuin volgend jaar op De Tulperij

De CNB Dahliashowtuin is in 2019 te vinden bij De Tulperij op het bloembollenbedrijf van Daan en Anja Jansze aan de Oude Herenweg in Voorhout. De showtuin is naar verwachting geopend van eind juli tot begin oktober.

Voor CNB biedt deze locatie volop voordelen: een mooie locatie, goed bereikbaar en er is genoeg parkeergelegenheid. “De showtuin is alle dagen toegankelijk en er is ruimte om onze klanten onder het genot van een kopje koffie te ontvangen”, aldus Richard Walkier van CNB. “De showtuin gaat op deze locatie nóg meer mensen enthousiast maken. Waar De Tulperij zich richt op de (buitenlandse) consument wil CNB juist het vakbezoek ontvangen. De samenwerking met CNB en van Geest Nurseries is de afgelopen jaren prima verlopen, maar deze kans kan CNB niet laten schieten.”

Liefde voor dahlia
De liefde voor de dahlia is bij Daan en Anja Jansze vorig jaar tijdens het Holland Dahlia Event ontstaan. “Zoveel kleuren, vormen en mogelijkheden, daar wilde ik echt wat mee doen”, aldus Anja Jansze. Afgelopen jaar heeft CNB bijna 600 soorten dahlia’s geshowd, dus het zou fantastisch zijn om de showtuin bij De Tulperij te hebben. Zo gezegd zo gedaan.”

bron: Greenity

Publicatiedatum: