Assortiment Schneider uitgebreid met plukgroenten en kruidenplantjes

Door het recentelijk aangaan van verschillende samenwerkingen met partners binnen en buiten Europa, maakt Schnieder Youngplants een stevige groei door. Dit heeft gevolgen voor het assortiment. Uit bevindingen van vertegenwoordigers registreert Schneider o.a. een stijgende vraag naar kruiden en plukgroenten. Het bedrijf acteert daarop met de toevoeging van 50 verschillende variëteiten plukgroenten en meer dan 20 kruidenplantjes.

Van keukenplantjes en kruiden gaat een ontspannen, bevredigend gevoel uit, weet Schneider. Het spicen van gerechten en het maken van salades van eigen pluk, van de vensterbank, het balkon of de tuin, is een trend waar men bij deze graag op inspringt.

Naast de nieuwe range kruiden en plukgroeten is tevens een nieuwe serie petunia's toegevoegd. Het betreft de x Petchoa hybrida BeautiCal series van veredelaar Sakata is meeldauw resistent, regen-proof en zou de gehele zomer door bloeien. Daarnaast zijn de bladeren, in tegenstelling tot standaard variëteiten, niet plakkerig, wat verwerking op de kwekerij een stuk prettiger maakt. De planten zijn geschikt voor productie in 10.5 - 12 cm potten, al dan niet gemixt.


Voor meer informatie:
Schneider Younplants
E: info@schneiderbv.nl
www.schneiderbv.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven