'Een nieuw Veronica komt naar je toe deze zomer!'

Met 2Dezign op marktbezoek naar Spanje

2Dezign heeft een gouwe ouwe van de plank getrokken, ontdaan van wat stof en overgoten met een bloemen en planten sausje. Onder het mom van een nieuw “Veronica komt naar je toe deze zomer” gaat 2Dezign samen met kwekers en handelaren letterlijk naar de klanten toe. De eerste stop is in Spanje, dat met +123% een mooie derde plaats bezet in de top-5 van de grootste export groeiers snijbloemen over de laatste 20 jaar. Een mooie combinatie van show, een live event en fotografie in Barcelona en de omgeving van Madrid. 

Top 5 landen grootste groei export snijbloemen, van 1998 t/m 2017, in procenten. (bron cijfers, floridata)

Samen met lokale bloemistenverenigingen en Hollandse kwekers en handelaren worden twee events georganiseerd. De partner in Barcelona is de 44.000 m2 grote Mercabarna-Flor, die op zondag 11 november een bloemisten dag heeft waar zo’n 1500 bloemisten worden verwacht. De designers van 2Dezign gaan samen met Hollandse kwekers, de Spaanse bloemisten associatie en bloemistenopleidingen elkaar inspireren en ervoor zorgen dat het Hollandse product weer een speciale plaats gaat vinden in de groothandel. Van alle deze inspiratie foto’s wordt ook een boek gemaakt zodat er ook iets van de beleving achterblijft in de Spaanse markt. Het is al mogelijk om op deze marktplaats een plek van 8 vierkante meter te krijgen voor € 1500,-.

En natuurlijk krijgt Spanje ook een vervolg naar het land met de grootste exportomzet snijbloemen. De plannen voor twee gelijksoortige events in 2019 in Duitsland liggen al klaar. In het voorjaar reist 2Dezign naar Hamburg en aan het einde van de zomer naar München in Zuid-Duitsland. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Koeleman via T. 0714010875, of info@2dezign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven