Christmasworld 2019 voorziet in kleurrijke prikkelingen met ‘Kinemona Vintage’

De speciale ‘Kinemona Vintage’-show van het Nederlandse ontwerpersteam 2Dezign nodigt uit om een heel nieuwe stijl oppervlaktevormgeving over te nemen. De stijl combineert saffraan en gouden tinten met vintage-elementen en wordt verondersteld de bezoekers van Christmasworld, die zal worden gehouden van 25 tot 29 januari 2019, onder te dompelen in een wereld van nieuwe en speciale ervaringen. Deze presentatie zal te vinden zijn in het midden van hal 12.

Vintage is erg in de mode. Goede dingen van weleer blijven terugkomen. Dit geldt zowel voor mode als voor binnenhuisdecoratie en Kerstmisdecoratie. De nieuwe speciale show 'Kinemona Vintage' door 2Dezign surft op deze golf mee. Ze zullen een nieuwe vintagelook presenteren op de Christmasworld 2019, die gebaseerd zal zijn op saffraangele kleuren. Deze speciale presentatie in opdracht van de Messe Frankfurt dient als inspiratie voor storytelling bij het verkooppunt en geeft winkeliers veel spannende ideeën voor extravagante ontwerpen voor het winkelschap.

Een van de belangrijkste kenmerken van de presentatie is deze gerealiseerd zal worden met de bloemen en planten geleverd door de Floradecora-exposanten, als ook met de decoratieve producten van de exposanten van de Christmasworld.

Nieuw voor 2019: de speciale uitstalling zal het middelpunt van hal 12 vormen - te midden van de Kerstmis- en seizoensdecoratie productgroepen. Gekoesterde voorwerpen en meubelstukken uit het verleden krijgen een frisse, opgepoetste uitstraling en worden gecombineerd met moderne stukken en decoraties. Het resultaat is een nostalgisch gevoel dat mensen uitnodigt om meer te ontdekken.

Voor meer informatie:
christmasworld.messefrankfurt.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven