Coloured by Gerbera presnteert nieuw pr materiaal najaar 2

Coloured by Gerbera, de promotiecommissie van de gerbera, komt met vier nieuwe inspiratieborden voor dit najaar. In vier moodboards tonen zij de bloementrends voor herfst, winter en kerst 2018. 

Herfstinspiratie – Styling Light & Dark
De gerbera inspiratiebeelden voor de herfst zijn opgedeeld in twee categorieën: Styling Light en Styling Dark. Fan van lichte kleuren? Dan is Styling Light jouw stijl. Denk aan bloemen in warme felle kleuren zoals rood, oranje, geel en roze. In combinatie met oude tafels en vazen is dit helemaal trendy. Gek op donkere tinten? Bekijk dan Styling Dark. Combineer dit met heldere rode, paarse en gele bloemen.

Winterinspiratie – Powder Pastels & Surprising X-Mas
De bloemenstyling van de winter staat in het teken van zachte poedertinten als roze, perzik, zachtgeel en wit. Dit staat fantastisch in combinatie met oude, stoere materialen. Deze kerst zien we een verrassende trend. We brengen de zon naar binnen met vrolijke gele en puur witte bloemen. Dit gecombineerd met gouden of bronzen elementen zorgt voor een sprankelende kerst.

Download hoge resolutie sfeerbeelden
De sfeerbeelden voor herfst, winter en kerst kunnen in hoge resolutie gedownload worden op de website van Coloured by Gerbera. Bekijk de ‘behind the scenes’ video op Facebook of Instagram. De beelden zijn in lage resolutie ook te pinnen op Pinterest.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven