Ellepot en TTA sluiten strategische samenwerking

Wereldwijde tuinbouwleveranciers Ellepot en TTA hebben een samenwerkingsverband gevormd om professionele boomkwekerijen beter van dienst te kunnen zijn. Het partnerschap is een formalisering van vele projecten die al in goede samenwerking zijn uitgevoerd. De aankondiging komt op een moment dat beide bedrijven de voordelen inzien van strategische samenwerking om een ​​betere klantenservice en bedrijfsgroei te bereiken.

Ellepot ontwikkelde het Ellepot Propagation System - een geïntegreerde, milieuvriendelijke teeltmethode voor gezondere wortels en hoogwaardige planten die de noodzaak van plastic wegneemt. BTA staat bekend om zijn innovaties op het gebied van geavanceerde machines voor sorteren, onderverdelen en verplanten en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de beste productieapparatuur te leveren voor de verwerking en selectie van jonge planten.

Meer controle in de hele keten
De twee pioniers in de sector zullen een volledig geautomatiseerd systeem bieden voor klanten uit de bosbouw over de hele wereld, waarbij elk proces is ontworpen om de efficiëntie en productie te optimaliseren. "Samenwerken met TTA betekent dat we klanten een nog breder geautomatiseerd pakket kunnen bieden, waardoor ze de mogelijkheid hebben om de verwerking van jonge bomen volledig te beïnvloeden," zegt Ellepot CEO, Lars Steen Pedersen.

"Het is een eer om samen te werken met zo'n uitzonderlijke, wereldwijde speler als TTA. Ellepot en TTA kunnen van elkaar leren en deze synergie gebruiken om bosbouwklanten over de hele wereld te helpen profiteren van verbeterde productieprocessen en kwaliteit in de gehele waardeketen. We hebben allebei een sterke focus op het creëren van klantwaarde door meer controle over de productie en dit is het ultieme doel om in de toekomst aan klanten te bieden."

Voor meer informatie:
Ellepot A/S
Storstrømsvej 55
Denmark - 6715 Esbjerg N
Tel.: +45 7614 7676
info@ellepot.dk
www.ellepot.dk

Tuinbouw Technisch Atelier
Van Beukelaarweg 45
2971 VL Bleskensgraaf
Netherlands
Tel: +31 (0) 184 69 11 05
Fax: +31 (0) 184 69 11 07
info@tta.eu
www.tta.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven