Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9-11 oktober, Harare

HortiFlor Zimbabwe van start

De HoriFlor Zimbabwe is van start gegaan. Het Harare International Convention Centre (HICC) opende gisterochtend zijn deuren, zodat meer dan 50 Zimbabwaanse en internationale bedrijven er hun producten en diensten kunnen presenteren. Het nieuwe internationale handelsevenement voor verse bloemen, groenten en fruit duurt tot en met 11 oktober, maar hieronder geven we al een kijkje in het verloop van de eerste dag. 

Het evenement lijkt goed van start te zijn gegaan met volle paden vol bezoekers, die allen het potentieel van het land zien. En het land lijkt ook klaar te zijn voor groei. Nadat ze ooit de op een na grootste exporteur van Afrika waren, is de Zimbabwaanse tuinbouwsector klaar om deze positie te heroveren. 

Eerder deze maand vertelde Dick van Raamsdonk van HPP Exhibitions, de organisator van dit evenement, in een interview (Klik hier om het artikel te lezen) dat hij er van overtuigd is dat ze dit binnen 5 tot 10 jaar weer kunnen bereiken. 

(Foto's door Jasper van Dijk, HPP Exhibitions)

Op maandag 15 oktober blikken we terug op het gehele evenement.  

Voor meer informatie:
HPP Exhibitions
http://www.hppexhibitions.com/hfz/

 

Publicatiedatum: