VK: Medewerker Bransford Webbs prijswinnaar 6 pack award

Thomas Everard, stagair bij Bransford Webbs Plant Company, heeft een plaatsjeop de IPPS European Regional Annual Conference veilig gesteld. Thomas is werkzaam als stagiair bij Bransford Webbs en heeft leiding over een eigen afdeling binnen de kwekerij. De jusry is dusdanig onder de indruk van zijn activiteiten, dat hij een zeer plek op de conferentie heeft gekregen. 

De driedaagse conferentie, genaamd 'Built to Adapt', start op 10 oktober in Zundert en bestaat uit verschillende presentaties en bezoeken. Er staan onder andere bezoeken aan de grootste leverancier van tuinproducten in Europa, een innovatieve jonge planten producent en een tour van de productie- en onderzoeksfaciliteiten van Redusol Systems gepland. De presentaties gaan over onderwerpen als leersystemen voor robots in de tuinbouw, een wereldwijde blik op de industrie en New Breeding: het gebruik van drones bij kwekerijen. 

De 6 pack award, die jaarlijks wordt uitgereikt aan jonge tuinbouwspecialisten of nieuwelingen binnen de industrie die werkzaam zijn in de commerciële tuinbouw of nog studeren, geeft zes jongeren de kans om aanwezig te zijn bij de conferentie. Dit geeft de ‘6 packers’ de unieke mogelijkheid om andere telers en experts binnen de industrie te ontmoeten, kwekerijen te bezoeken en de nieuwste praktijken en innovaties met eigen ogen te zien. 

Karl O’Neill, de technische manager bij Bransford Webbs en bestuurslid van het IPPS die tijdens de conferentie een presentatie zal geven over 'Traceerbaarheid binnen de leveringsketen', liet weten: "De IPPS conferentie is een fantastische kans voor mensen binnen de industrie en helemaal voor jongeren die nieuw binnen de sector zijn. Ze kunnen hier telers uit heel Europa ontmoeten, aanwezig zijn bij presentaties over de nieuwste onderwerpen binnen de industrie en uitstekende kwekerijen bezoeken”.

Voor meer informatie:
Bransford Webbs
www.bransfordwebbs.co.uk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven