Royal Brinkman

Horti Experience 2018 gericht op internationale kennisoverdracht

Voor het zesde jaar op rij bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor in ’s-Gravenzande voor de Horti Experience. Het internationale kennisevent vond dit jaar plaats van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 oktober. Gedurende een 3-daagse training lag de focus op kennisuitwisseling tussen de verschillende vestigingen. Het totale team van Royal Brinkman International bestaat inmiddels uit ruim 120 medewerkers.

Gedurende 3 dagen volgden de deelnemers diverse presentaties en workshops. Deze werden verzorgd door de zeven Royal Brinkman productmanagers van de thema’s teeltwisseling, gewasverzorging, gewasbescherming & desinfectie, verpakking & ontwerp, mechanisatie, technische projecten en serviceartikelen.

Het doel van de Horti Experience is om kennis te nemen van (strategische) ontwikkelingen binnen Royal Brinkman, meer kennis te verkrijgen over het productassortiment, de plannen voor 2019 te formaliseren en kennis uit te wisselen tussen de Royal Brinkman medewerkers uit Hongarije, Polen, Frankrijk, Spanje, Engeland, Mexico, Turkije, Rusland, Marokko, Australië en  Nederland.

Vol inspiratie en geladen met nog meer kennis zijn de internationale medewerkers klaar en gemotiveerd om de plannen voor volgend jaar vanuit de eigen vestigingen te verwezenlijken. Hiermee geeft Royal Brinkman invulling aan haar local-for-local strategie om daarmee de lokale klanten optimaal te kunnen bedienen. Royal Brinkman kijkt terug op weer een zeer geslaagde Horti Experience.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven