Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Broekhof

Een eco-vriendelijk alternatief voor traditionele glitters

De plasticvervuiling in de wereld vraagt om innovatieve oplossingen. Ook het gebruik van glitters vraagt om alternatieven. Door de minuscule afmetingen kunnen deze plastic deeltjes overal terechtkomen en deze zijn niet te verzamelen om te recyclen.

En daarom introduceert Broekhof nu een een oplossing: de Bioglitter. De bioglitter, ook wel eco-glitter genoemd, is een eco-vriendelijk alternatief voor het oplossen van de microplastic vervuiling door traditionele plastic glitters.

In Bioglitter is de plastic kern vervangen voor cellulose, een extract van bomen. Daardoor is Bioglitter voor 92% vrij van plastic. Als Bioglitter eventueel in de natuurlijke omgeving belandt, dan zorgen bacteriƫn en andere micro-organismen ervoor dat de glitter wordt afgebroken. Bioglitter is de enige glitter die bewezen afbreekt in de natuurlijke omgeving.

Bioglitter is 80% biobased (TV AUSTRIA OK Biobased 4 sterren) en is biologisch afbreekbaar in zoetwater (voor 87% in slechts 4 weken.

De Bioglitter is exclusief verkrijgbaar bij Broekhof.


Voor meer informatie:
Broekhof
Maandagsewetering 40
Postbus 53
2210 AB Noordwijkerhout
www.broekhof.nl

Publicatiedatum: