Gerberakwekers ontmoeten bloemisten tijdens Pyramide event

Dinsdag 2 oktober vond het Pyramide event ‘Out of the Box’ plaats in het Floral Shopping Center op het terrein van FloraHolland. Een event voor bloemisten om zich te laten informeren, inspireren en in contact te komen met verschillende kwekers. De gerbera was goed vertegenwoordigd op dit event. De promotiecommissie van Coloured by Gerbera was aanwezig om in contact te komen met de bloemisten.

Iedere bloemist kent de gerbera maar lang niet iedereen is zich bewust van het brede assortiment. Met ruim 615 soorten gerbera liet Coloured by Gerbera de diversiteit zien door de bloemen te presenteren in acht verschillende categorieën.

Ook konden bezoekers op de foto met hun favoriete gerbera voor een vrolijke gerbera fotowand en kans maken op 100 gerbera’s. Deze foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Coloured by Gerbera. Een rek vol assortimentsbrochures en inspiratiemagazines bood de bloemisten de nodige inspiratie om mee naar huis te nemen. 

Persoonlijk contact met de klant
Voor de gerbera promotiecommissie is het waardevol om in direct contact te komen met de klant. Dankzij de gesprekken met bezoekers tijdens het Pyramide event is er inzicht verkregen in de aanwezige kennis en informatiebehoefte van de bloemist. Hier kan Coloured by Gerbera mee aan de slag om bloemisten, stylisten en groothandels te blijven inspireren met gerbera’s.

bron: Coloured by Gerbera


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018