Viering 20 jaar Florensis Kenia en de eerste paal naar de toekomst

Florensis Kenia bestaat 20 jaar en dat is afgelopen weekend groots gevierd met al haar werknemers in Kenia.

Het 20-jarig bestaan is voor Florensis Kenia ook het startschot voor de nieuwbouw van een Elite kas om klaar te staan voor een duurzame toekomst en een structureel hoog kwaliteitsniveau. Rian Hamer en Wim-Arie Hamer hebben de eerste paal van de Elite nieuwbouw op zijn plek gezet.

In 1998 werd in Kenia het bedrijf Hamer Kenya Ltd opgericht. De eerste Afrikaanse productie locatie voor Eenjarigen en Meerjarigen stekken van Florensis. In de afgelopen 20 jaar is Florensis Kenia van 1 hectare uitgegroeid naar een modern bedrijf van 14 hectare. De grootste verandering vond plaats in 2011 toen de kassen en faciliteiten van beide buren werden overgenomen en het bedrijf van 5 hectare naar 14 hectare groeide.

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan werd 1 van de kassen omgebouwd tot een gala tent. Alle 450 werknemers werden welkom geheten met een glas bubbels en er was volop entertainment. Met als hoogtepunt een optreden van de in Kenia zeer bekende comedian Willebroda met side-kick Awinja.

De grondslag voor de komende 20 jaar werd gelegd door het plaatsen van de eerste paal van een nieuwe high-tech Elite afdeling. De nieuwbouw moet begin 2019 gereed zijn.

Deze nieuwe Elite afdeling is voor Florensis van essentieel belang voor het behouden van het allerhoogste kwaliteitsniveau en een hoge leverbetrouwbaarheid. Daarnaast zal duurzaamheid hoog in het vaandel staan.


Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
F: +31 78 610 4411
E: florensis@florensis.com
www.florensis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven