Patron Agri Systems werkt vanuit nieuw pand:

"De engineeringsinspanning wordt steeds groter"

Tholen - Ontwikkelingen gaan snel. Ook bij Enthoven Techniek, onderdeel van Patron Agri Systems Group. Onlangs verhuisden ze naar een pand in Den Hoorn. Daarmee is zowel in de werkplaats als in kantoorruimte een flinke stap voorwaarts gemaakt. Het pand stond er al, maar is volledig opnieuw ingericht om het werkproces te kunnen optimaliseren. In de werkplaats is dat heel duidelijk. De flow van het benodigde materiaal en geassembleerde producten verloopt nu op een logische manier. Voor de unitbouwers is het werk veel prettiger geworden. Ronald Begelinger: "De ruimte van de hal in het vorige pand was een belemmerende factor om een efficiencyslag te kunnen maken. Dat kan nu wel.”

Harald Buitenweg

Professionalisering
Uit bovenstaande blijkt dat de taken van de werknemers, mede dankzij de ruimere huisvesting, verder gespecificeerd en dus geprofessionaliseerd worden. Ronald: "Het personeelsbestand van Patron Agri Systems Group groeit fors. Daardoor worden de taken van de werknemers specifieker ingedeeld. Er worden specialisten aangetrokken. Dat komt de kwaliteit ten goede.”

Het aantrekken van Maarten Feberwee is daar een voorbeeld van. Hij bouwde onlangs de nieuwe sites: www.enthoventechniek.nl en www.patronagrisystemsinternational.com. Maarten: "De site is zo ingericht dat onze gestandaardiseerde én maatwerkproducten beter tot hun recht komen. Wij adviseren over- en ontwikkelen technische installaties op het brede gebied van water, elektra en licht voor teeltbedrijven in de innovatieve Nederlandse glastuinbouwsector.
Dit komt nu op de nieuwe sites beter tot zijn recht.”

Philip Eekma

Erik Prenger

Bij Patron Agri Systems Group wordt de engineeringsinspanning steeds groter. Zo staat het ook in hun missie omschreven: 'op een duurzame, innovatieve wijze het bedrijfsproces van de klanten ondersteunen en bedrijfseconomisch verbeteren door middel van kwalitatief hoogstaande technische installaties'. De engineering wordt in 3D getekend. Deze 3D tekeningen zijn het uitgangspunt voor de unitbouwers. Ronald: "Standaard bestaat bij ons niet. Alles is maatwerk. Dat is wat we goed kunnen en willen aanbieden.”Voor meer informatie:
Patron Agri Systems
Vrij-Harnasch 126
2635 BZ Den Hoorn
www.patronagrisystems.nl 

Ronald Begelinger
0174 517 161


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven