Van Veen Gerbera presenteert nieuwe huisstijl

Zaterdag 29 september j.l. nam Van Veen Gerbera afscheid van de kwekerij aan het Haantje. Vrienden, familie en zakenrelaties waren aanwezig om het afscheid met de gerberakwekers te vieren. Zij werden tijdens de avond verrast met de onthulling van de nieuwe uitstraling van Van Veen Gerbera. In een bedrijfsfilm blikte het bedrijf terug op de historie van de kwekerij tot en met de veel belovende toekomst op twee locaties in De Lier.

foto's: Pull Position

Een feestelijke avond
De feestelijke avond, waarop de kwekers afscheid namen van de locatie aan het Haantje, werd ingeluid met de onthulling van de nieuwe uitstraling en een optreden van Rob & Carlo. Van Veen Gerbera verzorgde met een barista, heerlijke hapjes en een rijkelijk gevulde bar een goede basis voor een knalfeest.

De kwekerij was voor de feestavond omgetoverd tot een karaktervolle locatie in de kleuren van de (nieuwe) uitstraling: oranje en zwart. Mooie bloemstukken vol minigerbera’s decoreerde de zaal en de gasten konden bij een barbier en kapster terecht voor kapsels en baarden met gerbera’s. Foto’s van de avond zijn terug te vinden op de facebookpagina van Van Veen Gerbera.

Van Veen Gerbera
Van Veen Gerbera is een familiebedrijf dat op twee locaties, Hofzichtlaan en Kasteelweg, gerbera’s kweekt. Van Veen Gerbera is lid van Colours of Nature, een Nederlandse coöperatie van minigerberakwekers die de consument in heel Europa belevert. Sinds dit weekend gaat Van Veen Gerbera met een vernieuwde, moderne huisstijl verder. Deze is te bekijken op de gloednieuwe website.

Voor meer informatie:
Van Veen Gerbera
De Lier, Hofzichtlaan 6a
2678 NC De Lier
www.vanveengerbera.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven