terugblik Bloemisten Netwerk

Gerbera United en Ben van der Kooij hosten bloemistenbijeenkomst

Op zondag 23 september kwamen er leden van de Nederlandse online community "Bloemisten  Netwerk" samen bij Gerbera United en Ben van der Kooij om meer te weten te komen over deze twee gepassioneerde kwekers en natuurlijk gerbera's en orchideeën in het algemeen. 

Deze netwerkmeeting(s) worden georganiseerd door Masterflorist (De Vakbloemist in Nederland)  met de plaatselijke online netwerken om bloemisten uit te nodigen voor een gezellige en  informatieve omgeving, samen eten en drinken en ideeën met elkaar uitwisselen en nieuwe  designs worden gedemonstreerd. 

Pascal de Laat en Thijs Harmens vermaakten het aanwezige publiek met demonstraties met  bloemen van partners en sponsoren. Geselecteerde Master Florist-sponsoren waren aanwezig  om bloemisten te spreken en te informeren, maar ook om bloemen en andere goodies aan  bloemisten mee te geven om mee naar huis te nemen. 

Het evenement is alleen voor bloemisten en uitgenodigde industrie partners. Meer dan 50  bloemisten woonden het event persoonlijk bij, live video’s en foto's werden op grote schaal  gedeeld in de community van bijna 4000 Nederlandse bloemisten, de grootste bloemistengroep  op Facebook, evenals het instagram-account "masterflorists" met bijna 70.000 voornamelijk  bloemisten-volgers over de hele wereld.

De aanwezige industrie partners waren: 

OASIS Floral Products, Dümmen Orange, Florist Holland  Anthura, Van der Lugt Lisianthus, J de Koning bloemengroothandel, Selecta one, Duif  International  Chrysal, Beyond Chrysant, Berg RoseS, Amigo Plant, Royal Flowers 


Voor meer informatie:
De Vakbloemist
Jan Huisman
M: +31(0)642050257
E: jan@devakbloemist.nl
www.devakbloemist.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven