Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gebruikersdag Nitea:

"Tips, tricks en de onbegrensde mogelijkheden van Work-IT software"

Ruim 100 klanten bezochten donderdag 27 september de Work-IT Gebruikersdag van Nitea in het World Horti Center in Naaldwijk. Een hele geslaagde dag op een toplocatie, blikte een tevreden deelnemer terug. "De combinatie van onderwerpen maakte het een informatief evenement."

Sales manager Raymond van den Berg en Operations manager Jaco van Sluijs openden de dag met een plenaire sessie in het Rabotorium. Zij gaven een uiteenzetting van de groei van Nitea als bedrijf, schetsten de roadmap van de Work-IT software en besteedden extra aandacht aan de introductie van vernieuwde modules & apps.

Na de lunch, waarbij er ook een mogelijkheid was voor een rondleiding door het WHC, konden de deelnemers zelf hun middagprogramma samenstellen uit in totaal 12 verschillende break-out sessies, verdeeld over 4 blokken. Daarbij hadden zij de keuze uit diverse sessies over modules en mogelijkheden van de Work-IT software. Ook waren er sessies waarin verder werd ingegaan op de in de plenaire sessie genoemde innovaties, zoals de Service-IT module voor de technische dienst waarop de reacties zeer enthousiast waren.
In het programma was er ook ruimte voor externe partijen met lezingen over de onbegrensde mogelijkheden van data in de teelt en de verdere bedrijfsvoering.

De dag werd afgesloten met een netwerkborrel. "Een zeer goed samengestelde dag, met veel tips & tricks om nog meer uit de Work-IT software te halen", aldus een teler.

Voor meer informatie:
Nitea IT Solutions
Honderdland 315
2676 LV Maasdijk
T: 0174-613903
info@nitea.nl
www.nitea.nl

 

Publicatiedatum: