HortiContact, Gorinchem 19-21 februari

Nieuw onderdeel op HortiContact 2019: HortiPackaging

De zestiende editie van de glastuinbouwvakbeurs HortiContact breidt uit met een geheel nieuw onderdeel: HortiPackaging. Dit initiatief krijgt een eigen plek op de beursvloer waar de bezoeker alles kan vinden omtrent verpakkingen, labeling en codering. HortiPackaging richt zich op telers en kwekers, verpakkingsstations en handelshuizen.

“Verpakkingen, labeling en codering zijn hot items in de tuinbouwsector”, legt Mariëlle Schonewille namens de beursorganisatie van HortiContact uit. “De bezoeker vindt hier alles over verpakkingen, labeling en codering: van producten en machines tot interessante lezingen in het kennistheater. Belangrijke thema’s als duurzaamheid, automatisering en de wensen en eisen van de markt komen ruimschoots aan bod.”

Tuinbouwfocus
Beursorganisator Easyfairs organiseert ook Nederlands grootste verpakkingsbeurs Empack. “Daar profiteren we optimaal van. Alle kennis van verpakkingen hebben we in huis en daar maken we dankbaar gebruik van. Onze Empack-collega’s zijn nauw betrokken bij dit initiatief, zodat we HortiPackaging perfect kunnen lanceren op basis van alle wensen en behoeften uit de tuinbouwsector. Waar Empack gericht is op de brede verpakkingswereld, focust HortiPackaging zich puur op de tuinbouwsector”, aldus Schonewille.

HortiContact is met gemiddeld ruim 500 exposanten en meer dan 14.500 bezoekers de grootste sectorbeurs voor de glastuinbouw in Nederland. Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier-, groente- en fruitteelt (onder glas). De vakbeurs is op 19, 20 en 21 februari 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

Voor meer informatie:
www.hortipackaging.nl.  


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019