Jan Nauta nieuwe CEO ITB Climate

In het voorjaar van 2018 heeft er een verandering plaatsgevonden binnen ITB Climate. Sjaak van der Linden is teruggetreden als CEO en heeft het stokje overgedragen aan Jan Nauta, die sinds september 2015 al werkzaam was als COO. Nadat Toon van der Laar eind 2016 al was teruggetreden, betekent dit voor ITB Climate dat Jan Nauta nu alleen als algemeen directeur werkzaam is binnen de organisatie. De directie van ITB Climate bestaat verder uit Jia Xiangyu (CFO FendyTech) en Bai (CEO FendyTech) van moederbedrijf FendyTech.

Sjaak van der Linden, die in 2004 toe trad tot de directie van ITB Climate, blijft voor 2 dagen in de week werkzaam bij ITB Climate als R&D manager. Op deze manier blijft hij betrokken en kan de organisatie gebruik blijven maken van zijn specialistische kennis en uitgebreide netwerk. Ook blijft Sjaak werkzaam als algemeen directeur van zijn andere bedrijf IndiEco, importeur van biomassakachels dat sinds 2016 geheel los staat van ITB Climate. Daarnaast zal Sjaak zijn werkzaamheden afbouwen om met zijn vrouw Marian te reizen.

Jan Nauta heeft in zijn jonge jaren een tuinbouwopleiding en een technische opleiding genoten. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in verschillende functies binnen de papierindustrie. In de loop der jaren heeft Jan verschillende functies doorlopen als: ploegleider, productie manager, hoofd technische dienst, project manager engineering, etc. Na het volgen van verschillende managementopleidingen en een studie bedrijfskunde, heeft hij zich doorontwikkeld tot interim bedrijfsleider in Slowakije en Europees projectmanager alvorens hij bij ITB Climate in dienst trad.

Uitbreiding commerciële afdeling
"Daarnaast maken wij graag van de gelegenheid gebruik om u te informeren over de uitbreiding van onze commerciële afdeling", vervolgt ITB. "In 2017 was Ben Bloksma al toegetreden als International Sales Manager binnen ITB Climate. Hiervoor was hij jarenlang werkzaam als klimaatspecialist voor industriële installaties. Ben houdt zich bezig met de aansturing van het verkoopteam en het contact met de internationale relaties. " 

Daarnaast is Dave Sikkink per 1 juni gestart als Area Sales Manager bij ITB Climate. Dave heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij een producent van luchtwassers en heeft daardoor veel kennis van de markt en onze producten. Dave zal zich voornamelijk richten op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.


Voor meer informatie:
ITB Companies
Lionstraat 10
5831 AK
Boxmeer
T +31 (0)485 - 578876
F +31 (0)485 - 578603
info@itbboxmeer.nl
www.itbboxmeer.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven