Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dennis van Veldhoven:

"Krijt wordt later verwijderd"

Tholen - Loonbedrijven die krijt verwijderen, hebben een extra lang seizoen. De temperaturen bleven lang hoog en het aantal zonne-uren ligt nog steeds hoger dan normaal. Door het aanhoudende mooie weer is er langer gewacht dan normaal  met het krijt verwijderen. De meeste telers hebben nu inmiddels wel de opdracht gegeven om het krijt te gaan verwijderen.

Tuincentra
Dennis van Veldhoven van het gelijknamige loonbedrijf kan nu zeggen dat bijna alles er nu wel af mag. “Alle opdrachten zijn praktisch binnen. Er moet nog heel wat dek schoon gemaakt worden. We verwachten dit half oktober wel afgerond te hebben. Dan gaan we diverse tuincentra zwart krijten voor de kerstshows."

Teeltwisseling
De voorbereidingen voor de teeltwisseling zijn begonnen. Bij Van Veldhoven dachten ze daar al langer geleden over na. Ze schaften een nieuwe gewasversnipperaar aan. En wat voor één …. "Deze versnipperaar heeft een heel grote capaciteit. En dat sluit goed aan bij de sfeer van de teeltwisseling: snel, snel en nog eens snel."

 

Voor meer informatie:
Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven BV
Laan van Adrichem 4
2678 CZ De Lier
T. 0174 51 32 02
F. 0174 54 03 88
info@vanveldhoven.nl
www.vanveldhoven.nl