Extra prijzen voor de Wim Hazaleer Trofee 2018

Bloemisten Peter van de Velde en Linda Verbeek bieden de nummer twee en nummer drie  van de Wim Hazelaar competitie een aanmoedigingsprijs aan. De bloemist is degene die de consument de beleving verkoopt.

Op 7 & 8 november zullen 12 internationale bloemisten een creatieve strijd met elkaar aangaan om de Wim Hazelaar trofee 2018. Op de locatie IFTF in Vijfhuizen maken zij zeven opdrachten.

De deelnemers dit jaar zijn 1.Tanja van Bijlevelt (NL) 2. Jonas Jensen (De) 3. Veslemøy Gundersen (No) 4. Sandra Attema Welte (NL) 5. Dan Xavier (De) 6. Juanita van Dooremaal (NL) 7. Tarmo Noormets (Ee) 8. Thijs Harmens (NL) 9. Annet van der Welle (NL) 10. Ioana Zachia-Zlatea (Ro) 11. Harvey Haak (NL) en 12. Hong Chae Hee (Kor).

 

De deelnemers maken in twee dagen zeven opdrachten met de materialen die de organisatie ze aanbiedt. Donderdagavond 8 november wordt op de IFTF beurs in de ruimte van World of Flowers de winnaar van de Wim Hazelaar trofee bekend gemaakt. De winnaar ontvangt de Mobach trofee, € 750,- prijzengeld van Smithers Oasis en een tutorial op het Bloomtube kanaal.

 

De twee Nederlandse bloemisten vullen de prijzenpot aan! Peter van de Velde en Linda Verbeek bieden de nummer twee een bedrag van € 200,- aan en nummer drie een bedrag van € 100,- aan.

‘Bloemisten competities zijn voor alle bloemisten belangrijk. Jezelf blijven ontwikkelen is een must voor ons vak en onze professie. Middels het deelnemen aan competities blijf je jezelf verbeteren! De Wim Hazelaar trofee is een prachtig initiatief en georganiseerd op een goed moment waarbij het internationale vak gedurende een aantal dagen elkaar ontmoet. Bloemisten horen daarbij! Zij zorgen er voor dat de consument bloemen en planten waarderen en ze blijven waarderen. Het vak mag naar een hoger niveau en daarom willen wij de nummer twee en drie niet zonder aanmoediging naar huis laten gaan. Linda en ik hopen dat meer bloemisten vaker hun winkel uit komen en gaan kijken wat collegae doen’.

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven