Bloemisten volgen basistraining social media bij Plantion

Bloemisten die bij Plantion de online training ‘Social media – de basis’ hebben afgerond, krijgen woensdag 3 oktober hun diploma. De uitreiking is direct na afloop van de klok (rond 08.30 uur). De bijeenkomst, waarvoor alle klanten van Plantion zich kunnen aanmelden, wordt verder opgeluisterd met een workshop over vloggen en een presentatie over online huisstijlgebruik. Ook is er een kick-off van een vervolgtraining.

Op 10 april begonnen meer dan dertig bloemisten die bij Plantion inkopen met de training ‘Social media – de basis’. De training werd individueel – op de eigen PC of tablet – en in eigen tempo gevolgd. Op enkele momenten kwamen de deelnemers in Ede bijeen om eventuele vragen te stellen. Het overgrote deel van de deelnemers heeft de training inmiddels afgerond.

Met het opzetten en aanbieden van online trainingsprogramma’s wil Plantion bloemisten begeleiden naar een toekomst waarin consumenten zich steeds vaker via platforms als Facebook en Instagram oriënteren op een aankoop van bloemen en planten. Met bijeenkomsten zoals op 3 oktober laat Plantion zien dat de bloemist die in Ede inkoopt, ook kennis en inspiratie opdoet om zich te blijven onderscheiden in de markt.

Klik hier voor uitnodiging & mogelijkheid u aan te melden (toegang is gratis).

bron: Plantion


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven