Verbeek Gartenbau in de spotlights

“Wij zijn tegen de trend in teruggegaan naar snijhortensia´s, omdat deze teelt ons heel veel plezier geeft. Wij vinden het bovendien ook mooi om te zien, dat hortensia´s ook bij het jongere publiek heel trendy zijn”, zo licht Jürgen Verbeek, die het familiebedrijf leidt, toe. In de nieuwe `Anlieferer im Rampenlicht´-video stellen we `Verbeek Gartenbau´ uit Straelen (D) graag aan u voor.

Zwaartepunt bij snijhortensia´s
Het familiebedrijf produceert voornamelijk snijhortensia´s en in het bijzonder de roze- en roodachtige schakeringen. “Mijn absolute favoriet is de `Ruby Red´ in fris rood of klassiek roodbruin”, zo geeft Jürgen Verbeek aan. Daarnaast produceert `Verbeek Gartenbau´ hortensia´s in pot en bloeiende vaste planten zoals bijvoorbeeld Digitalis, Dianthus, Delphinium en anemonen.

Gebruik van alle verkoopkanalen
De samenwerking met Veiling Rhein-Maas is voor Jürgen Verbeek zeer belangrijk, omdat hij hier het grootste gedeelte van zijn producten afzet. Naast de veilingklok zett hij zijn producten ook af via klokvoorverkoop en klokservice. “Via klokvoorverkoop kunnen wij met weinig extra werk en moeite, een groot deel van onze producten al voor de veiling verkopen”, aldus Jürgen Verbeek.

bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven