Van Veen Gerbera neemt afscheid van locatie het Haantje

Van Veen Gerbera neemt 29 september a.s. afscheid van de locatie aan het Haantje in Rijswijk, waar Willem Van Veen in 1962 het familiebedrijf oprichtte. De gerberakweker verwelkomt gelijktijdig de nieuwe locatie aan de Kasteelweg in De Lier. De komst van deze moderne locatie biedt, samen met de bestaande locatie aan de Hofzichtlaan, een productie van minigerbera’s op een teeltcapaciteit van 9,3 hectare.

Een feestelijk afscheid

Op 29 september zijn vrienden en familie uitgenodigd om het afscheid van de locatie aan het Haantje in Rijswijk te vieren. Tijdens deze vreugdevolle avond blikken de gerberakwekers terug op het ontstaan van een karakteristiek familiebedrijf. Daarnaast onthullen de vier ondernemers, Aad en Ronald van Veen en Erik en Hen Groenewegen, de vernieuwde stempel op het eigenwijze karakter van Van Veen Gerbera. Een klein tipje van de sluier is al te bezichtigen; de gevels van het familiebedrijf aan de Hofzichtlaan en de Kasteelweg zijn reeds voorzien van een nieuwe kleur.

Van Veen Gerbera

Van Veen Gerbera is een familiebedrijf dat op twee locaties, Hofzichtlaan en Kasteelweg, gerbera teelt. Ook is Van Veen Gerbera lid van Colours of Nature.

Voor meer informatie:
Van Veen Gerbera
De Lier, Hofzichtlaan 6a
2678 NC De Lier
www.vanveengerbera.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven